G-Power voor Vrouwen

Meer over G-Power

G-Power richt zich in haar beleid in het bijzonder op de vrouw. For women by women. Elke vrouw kan, ongeacht leeftijd, gewicht en het hebben of juist ontbreken van sportervaring, binnen G-Power terecht in een ambiance waarbij u in alle privacy uw doel kunt bereiken en waarin u als vrouw centraal staat.

Daarom werken wij samen met derden die ook voornamelijk vrouw zijn, fysiotherapeute en diëtiste. Want per slot van rekening begrijpen wij elkaar beter. U zult zich bij G-Power dus niet ongemakkelijk of onzeker hoeven te voelen tijdens je work outs. Er zijn meerdere dagen en verschillende tijdsblokken speciaal voor u.

Kickbokslessen voor vrouwen

Kickbokslessen voor vrouwen (vanaf 15 jaar) in groepsvorm. In de kickboks groepsles zullen maximaal 20 personen per les aanwezig zijn. Tijdens deze lessen kan het zo zijn dat u met een partner werkt of op een van onze bokszakken.

Het kan zijn dat wij gewichten gebruiken of juist gebruik maken van body-weight oefeningen. Geen enkele training zal hetzelfde zijn en op een prettige manier zult u kennis maken met kickboksen.

Een goede conditie, het opbouwen van spierkracht en het verliezen van eventueel overtollige kilo’s is een gegeven. Let op! Er zal NIET gespart worden in deze lessen.

Privé kickbokslessen M/V

Tijdens deze lessen zult u of 1 op 1 met de trainer of met maximaal 3 andere personen (als u dit wenst, denk aan vrienden of familie) getraind worden. De nadruk in deze lessen ligt op kickboksen (d.m.v. padsen, trap kussens, partner combinaties en zaktrainingen), waarbij wij tevens afwisselend gebruik zullen maken van gewichten en/of bodyweight oefeningen.

Fitness begeleiding M/V

Fitness begeleiding M/V, deze lessen zijn er speciaal voor de cliënten die geen behoefte hebben aan kickboksen maar wel een total body work-out willen. Geen enkele les zal hetzelfde zijn. Wij kijken waar uw behoeftes en doelen liggen en spelen hierop in. Dit zullen wij doen met zeer afwisselende trainingen.

Fitness vrij

Fitness vrij, het kan natuurlijk ook zijn dat u gewoon lekker wilt komen trainen bij ons en exact weet wat u moet doen en hoe u het moet doen. Speciaal voor u hebben wij vrije uurtjes die u kunt reserveren om uw gewenste training zelf uit te voeren.

Combinatie pakket

Combinatie pakket, wilt u graag vrij fitnessen maar wilt u ook graag de kickbokslessen volgen? Voor u hebben wij het combinatiepakket. Zo hoeft u geen enkele training binnen G-Power te missen.

Extra diensten en producten

Voedingsadvies

U kunt zoveel trainen als u wilt, maar als uw voeding niet op peil is en u elke dag een lekker stuk taart eet, gaat u helaas nooit het gewenste resultaat bereiken. Weet u niet zo goed wat u kunt of moet wijzigen in uw eetpatroon?

Dan kunnen wij u hierbij ondersteunen.Wij gaan samen met u zitten en kijken naar uw eetgewoontes en adviseren u daar waar nodig. Is het wenselijk dat de diëtiste even met ons meekijkt? Geen probleem!

Wij hebben namelijk een samenwerkingsverband met één van de best aangeschreven diëtisten praktijken van Suriname, namelijk Mens Sana. Samen komen we er wel!

Fightgear en trainingsgear

Ook om uw outfit en fightgear hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij hebben een partnership met Joya Nederland waardoor u verzekerd bent van de best betaalbare fightgear in Suriname.

Een stoere trainingsoutfit is uiteraard ook verkrijgbaar bij ons, is uw maat er niet tussen? Dan zorgen wij in overleg met u dat het zo snel mogelijk onze kant op komt.

Kortom, G-Power zorgt ervoor dat u alles onder 1 dak kunt vinden en u dus eigenlijk geen excuus meer hoeft te zoeken waardoor u uw training en gezonde levensstijl vandaag nog kunt starten.

Smoothies

Om de ervaring binnen G-Power compleet te maken verkopen wij na uw training vers gemaakte smoothies waar desgewenst een heerlijke biologische proteïne poeder aan toegevoegd kan worden, allemaal naar uw eigen inzicht en smaak.

© COPYRIGHT 2020 G-Power
Design and development by