G-Power voor mannen

Meer over G-Power

Vergist u niet! G-Power richt zich met name op de vrouw, maar dat betekent niet dat wij u niet aankunnen! Sterker nog, wij staan erom bekend dat wij killer work-outs voor mannen verzorgen.  Wij kunnen u verzekeren dat u uitgeput de deur uit zult gaan.

Of het nu is voor een kickbokstraining, een fitness work-out of een combinatie ervan, wij zijn er voor u! Ons team zal u de training geven waar uw lichaam (en geest) naar op zoek is.

Privé kickbokslessen M/V

Tijdens deze lessen zult u of 1 op 1 met de trainer of met maximaal 3 andere personen (als u dit wenst, denk aan vrienden of familie) getraind worden. De nadruk in deze lessen ligt op kickboksen (d.m.v. padsen, trap kussens, partner combinaties en zaktrainingen), waarbij wij tevens afwisselend gebruik zullen maken van gewichten en/of bodyweight oefeningen.

Fitness begeleiding M/V

Fitness begeleiding M/V, deze lessen zijn er speciaal voor de cliënten die geen behoefte hebben aan kickboksen maar wel een total body work-out willen. Geen enkele les zal hetzelfde zijn. Wij kijken waar uw behoeftes en doelen liggen en spelen hierop in. Dit zullen wij doen met zeer afwisselende trainingen.

Fitness vrij

Fitness vrij, het kan natuurlijk ook zijn dat u gewoon lekker wilt komen trainen bij ons en exact weet wat u moet doen en hoe u het moet doen. Speciaal voor u hebben wij vrije uurtjes die u kunt reserveren om uw gewenste training zelf uit te voeren.

Combinatie pakket

Combinatie pakket, wilt u graag vrij fitnessen maar wilt u ook graag de kickbokslessen volgen? Voor u hebben wij het combinatiepakket. Zo hoeft u geen enkele training binnen G-Power te missen.

Extra diensten en producten

Voedingsadvies

U kunt zoveel trainen als u wilt, maar als uw voeding niet op peil is en u elke dag een lekker stuk taart eet, gaat u helaas nooit het gewenste resultaat bereiken. Weet u niet zo goed wat u kunt of moet wijzigen in uw eetpatroon?

Dan kunnen wij u hierbij ondersteunen.Wij gaan samen met u zitten en kijken naar uw eetgewoontes en adviseren u daar waar nodig. Is het wenselijk dat de diëtiste even met ons meekijkt? Geen probleem!

Wij hebben namelijk een samenwerkingsverband met één van de best aangeschreven diëtisten praktijken van Suriname, namelijk Mens Sana. Samen komen we er wel!

Fightgear en trainingsgear

Ook om uw outfit en fightgear hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij hebben een partnership met Joya Nederland waardoor u verzekerd bent van de best betaalbare fightgear in Suriname.

Een stoere trainingsoutfit is uiteraard ook verkrijgbaar bij ons, is uw maat er niet tussen? Dan zorgen wij in overleg met u dat het zo snel mogelijk onze kant op komt.

Kortom, G-Power zorgt ervoor dat u alles onder 1 dak kunt vinden en u dus eigenlijk geen excuus meer hoeft te zoeken waardoor u uw training en gezonde levensstijl vandaag nog kunt starten.

Smoothies

Om de ervaring binnen G-Power compleet te maken verkopen wij na uw training vers gemaakte smoothies waar desgewenst een heerlijke biologische proteïne poeder aan toegevoegd kan worden, allemaal naar uw eigen inzicht en smaak.

© COPYRIGHT 2020 G-Power
Design and development by