G-Power speciaal
voor de kids

Meer over G-Power

Als ouders vinden wij het allerbelangrijkste dat onze kinderen gezond zijn, zich happy voelen en lekker sportief bezig zijn. Soms kunnen er allerlei omstandigheden zijn waarbij dit niet altijd zo vlot gaat en een kindje bijvoorbeeld onzeker is of overgewicht heeft.

Binnen G-Power zullen wij er alles aan doen wat binnen ons vermogen ligt om bij te dragen aan een sportieve(re) levensstijl waaraan een groter zelfbewustzijn onlosmakelijk is verbonden.
Dit doen wij met onze groepslessen speciaal voor de kids.

In zo’n groepsles is IEDER kindje van harte welkom. Het maakt niet uit of je super sportief bent, overgewicht hebt, onzeker bent, gepest wordt, JIJ bent altijd welkom.

Wij hanteren een anti-pestbeleid waardoor elk kindje zich vrij en prettig kan voelen, wij zien hier strikt op toe. Door middel van leuke afwisselende lessen leren wij de kids kickboksen. Door onze jarenlange ervaring in kinder kickboks, zorgen wij ervoor dat geen enkele les hetzelfde is en uw kindje steeds opnieuw met plezier naar de les komt.

Kickbokslessen voor kinderen

Kickbokslessen voor kinderen (vanaf 8 jaar) in groepsvorm. In de kinderkickboksles zullen maximaal 20 kinderen worden toegelaten. Zo kunnen wij borgen dat een ieder de
juiste aandacht krijgt en de juiste techniek zo snel mogelijk oppikt. De les is zowel voor jongens als meisjes geschikt. Elke les zal anders zijn zodat de kinderen op een prettige wijze, spelenderwijs, kennis maken met kickboks.

Fitness begeleiding M/V

Fitness begeleiding M/V, deze lessen zijn er speciaal voor de cliënten die geen behoefte hebben aan kickboksen maar wel een total body work-out willen. Geen enkele les zal hetzelfde zijn. Wij kijken waar uw behoeftes en doelen liggen en spelen hierop in. Dit zullen wij doen met zeer afwisselende trainingen.

Fitness vrij

Fitness vrij, het kan natuurlijk ook zijn dat u gewoon lekker wilt komen trainen bij ons en exact weet wat u moet doen en hoe u het moet doen. Speciaal voor u hebben wij vrije uurtjes die u kunt reserveren om uw gewenste training zelf uit te voeren.

Combinatie pakket

Combinatie pakket, wilt u graag vrij fitnessen maar wilt u ook graag de kickbokslessen volgen? Voor u hebben wij het combinatiepakket. Zo hoeft u geen enkele training binnen G-Power te missen.

Extra diensten en producten

Voedingsadvies

U kunt zoveel trainen als u wilt, maar als uw voeding niet op peil is en u elke dag een lekker stuk taart eet, gaat u helaas nooit het gewenste resultaat bereiken. Weet u niet zo goed wat u kunt of moet wijzigen in uw eetpatroon?

Dan kunnen wij u hierbij ondersteunen.Wij gaan samen met u zitten en kijken naar uw eetgewoontes en adviseren u daar waar nodig. Is het wenselijk dat de diëtiste even met ons meekijkt? Geen probleem!

Wij hebben namelijk een samenwerkingsverband met één van de best aangeschreven diëtisten praktijken van Suriname, namelijk Mens Sana. Samen komen we er wel!

Fightgear en trainingsgear

Ook om uw outfit en fightgear hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij hebben een partnership met Joya Nederland waardoor u verzekerd bent van de best betaalbare fightgear in Suriname.

Een stoere trainingsoutfit is uiteraard ook verkrijgbaar bij ons, is uw maat er niet tussen? Dan zorgen wij in overleg met u dat het zo snel mogelijk onze kant op komt.

Kortom, G-Power zorgt ervoor dat u alles onder 1 dak kunt vinden en u dus eigenlijk geen excuus meer hoeft te zoeken waardoor u uw training en gezonde levensstijl vandaag nog kunt starten.

Smoothies

Om de ervaring binnen G-Power compleet te maken verkopen wij na uw training vers gemaakte smoothies waar desgewenst een heerlijke biologische proteïne poeder aan toegevoegd kan worden, allemaal naar uw eigen inzicht en smaak.

© COPYRIGHT 2020 G-Power
Design and development by