About
G-Power

Meer over G-Power

G-Power staat voor Growing Power en is opgericht door Ilse Hermans. Ilse is vanaf kinds af aan al gefascineerd door vechtsporten. Toen zij in 2013 naar Suriname verhuisde, is zij in aanraking gekomen met Simson Gym waarvoor zij vervolgens jarenlang werkzaam is geweest in zowel een administratieve functie als in de functie van trainer.

Naast haar werkzaamheden waren zij (en haar kinderen) fervente sporters binnen de muren van Simson Gym. Simson Gym is op vele fronten een positieve leerschool geweest.
Covid-19 heeft echter ook daar voor veranderingen gezorgd waardoor zij genoodzaakt was andere kansen te bekijken.

Zo heeft zij de keuze gemaakt om haar droom te volgen en een eigen onderneming te starten. Waarin kun je dit beter doen dan daar waar je hart en passie ligt? Dit was de geboorte van G-Power per 01-01-2021.

Wat is onze missie en visie?

Binnen G-Power streven wij ernaar om onze cliënten te laten groeien. Niet alleen fysiek, zoals in spierkracht en uithoudingsvermogen, maar ook mentaal, zoals in zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Zodra men bij G-power binnenstapt begint de beleving. Het is een gym waarbij een prettige ontspannen sfeer voorop staat en een ieder zich welkom zal voelen.
Wij zijn van mening dat dit (o.a.) “the Key” is tot het volhouden van je trainingen en dus het bereiken van je gestelde doel.

G-Power beseft dat voor elke cliënt (jong en oud) een andere visie en dus missie nodig is.
Daar waar de één lekker wilt komen zweten, wil de ander iets doen aan overgewicht, komt een kindje naar de kinder kickboks les omdat het gepest wordt op school of zoekt een vrouw een vorm van zelfverdediging of wilt iemand gewoon lekker uitgeput naar huis gaan.

Wat bieden wij?

G-Power is er dus voor iedereen. Dit proberen wij te bewerkstelligen door het geven van kickbokslessen voor zowel vrouwen als kinderen (vanaf 8 jaar) in groepsvorm. We geven ook privé kickbokslessen M/V, fitness begeleiding M/V, personal training M/V.

Dit doen we door gebruik te maken van de nieuwste fitness apparatuur, alsmede het gebruik van bokszakken en trap kussens, e.d. Daarnaast adviseren wij desgewenst in een gezonde voedings en levensstijl. Hierbij werken wij samen met nv Mens Sana Diëtetiek.

Tevens hebben wij een samenwerking met de fysiotherapie praktijk nv Mens Sana Fysiotherapie. Wij bieden u een kickboks en/of Fysio fitness test aan, waarbij de resultaten meegenomen worden in uw trainingsschema.

En ook aan de drukbezette moeders en vaders heeft
G-Power gedacht. Zo is er een speelhoekje voor uw kleintjes, zodat iedere ouder met een gerust hart bij ons kan komen trainen.

Wilt uw kindje met zijn/haar tablet komen "chillen", dan is ook dat uiteraard mogelijk.

Wij bieden zelfs de mogelijkheid om bij onze partner, C-Care babysitters, een oppas te reserveren. Zo kunt u zich maximaal richten op uw training terwijl uw kindje (educatief) vermaakt wordt.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij vinden het binnen G-Power erg belangrijk dat een ieder de benodigde aandacht krijgt tijdens de lessen. Daarom hebben wij besloten niet al te grote groepen te trainen zodat wij dit kunnen borgen. Zo zijn in de damesgroep een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, hetgeen ook geldt voor de kinderkickboksgroep en de fitnessgroepen. Wees er dus op tijd bij om uw plekje te reserveren.

© COPYRIGHT 2020 G-Power
Design and development by